• 01-06-2016
  • 07-06-2016
    Skole-hjem-samtaler 2.B forår 2016 · 2B
  • Brian Hyldig den 30-05-2016
    Til forældre til de børn, der skal begynde i børnehaveklasse august 2016.

Onsdag den 15. juni og torsdag den 16. juni 2016:
    ”Gå i FO” - alle børn tilbydes 2 hele dage i FO (fritidsordning)

Onsdag den 15. juni 2016 kl. 09.00 – 11.30:
    Besøgsdag for forældre og børn i børnehaveklassen – 0.B.
    I bliver budt på en kop kaffe og har mulighed for en indbyrdes snak forældre imellem.

Torsdag den 16. juni 2016 kl. 09.00 – 11.30:
    Besøgsdag for forældre og børn i børnehaveklassen – 0.C.

Mandag den 1. august 2016:
    Fra denne dato kan de nye børnehaveklassebørn starte i FO.

Tirsdag den 9. august 2016 kl. 08.00 – 10.00:
    1. skoledag for børnehaveklasserne.

Brian Hyldig den 18-05-2016
    Ansøgning om skolebuskort

Alle befordringsberettigede elever skal via kommunens hjemeside ansøge om skolebuskort. Perioden for ansøgning til næste skoleår (2016-17) er ultimo maj til d. 12. juni. Hvis du skal søge uden for perioden, skal du henvende dig på din skoles kontor.

Elever i 0.-6. klasse kan søge om skolebuskort til almindelig skolebus, specialklasse skolebus, eller om Movia skolekort. Elever i 7.-9. klasse kan som udgangspunkt kun søge om Movia skolekort.

Link til bestillingsside:
  • Brian Hyldig den 17-05-2016
    Projekt Svømmeklar – Svøm for livet!

Bjørnehøjskolen, Svømmeklubben Familiesvøm, Svømmehallen og Livredningstjenesten er for 3. gang indgået i et projekt omkring et koncentreret træningsforløb for børnehaveklasserne på Bjørnehøjskolen. Forløbet er baseret på 9 gange i alt, 3 gange en time om ugen i 3 uger for begge børnehaveklasser. Der vil være undervisning på Tisvilde Strand den 30/5. Den 31/5 fra kl. 14-16 , vil der være stor afslutning på stranden med deltagelse af forældre og inviterede politikere. Folketingspolitikker Christine Antorini har takket ja til at komme.

Fokus i projektet er: at blive badeklar/sikkerhed i vandet, gå/trafiktræning, styrkelse af fællesskab
    og selvstændighedstræning for alle elever
    .
    Svømmeklubbens betragtninger: Ida Haugegaard, John Mogensen.
    Svømmeprojektet for Børnehaveklasserne på Bjørnehøjskolen er igen i år en succes. Børnene fra 0. klasse får svømmeundervisning 3 timer om ugen i 3 uger og slutter af med 2 ture til kysten i Tisvilde, for at lære at "læse havet” og blive introduceret til livredning. Derudover har de haft 1 times undervisning i : de 5 baderåd, hvad er et hestehuller, vind- strøm - bølgers indflydelse på at skulle i havet og bade.

Projektet går ud på at gør børnene bliver bade-sikker-klar. Projektet ledes af svømmeklubben Gribskov Familie Svøm, hvor dette er formålet med klubben “ at blive en sikker svømmer i al slags vand i Gribskov”. Børnene undervises af svømmetræner Ida Haugegaard (formand) og kystlivredder John Mogensen (næstformand). Den sidste dag vi er på kysten, er forældre til børnene inviteret, da de også skal lære det samme som børnene, nemlig hvilke færdigheder, der er vigtige i forhold til at færdes i vandet. Børnene har på de 3 uger, de har besøgt svømmehallen lært gennem leg: at dykke, kontrollere vejrtrækning i forbindelse med dyk og svømning, at flyde på ryg og mave, at springe i vandet fra kanten, begyndende arbejde med fremdrift (crawl). Børnene har rykket utrolig hurtig frem i deres udvikling i vandet, netop pga dette intensive forløb. Vi håber selvfølgelig, at skulle se mere til dem og deres familie i svømmehallen og på stranden, så vi kan fortsætte den gode udvikling.

Skolen/FOèns betragtninger:Susanne Sandager
    Fælles oplevelser, der generelt giver et godt grundlag for udvikling af de sociale relationer børnene indbyrdes, herunder den fælles gåtur tilbage til Bjørnehøj efter svømning. Børnene træner i at være selvhjulpne, de skal klæde om og bade, de skal selv pakke deres taske og bære den, og dette gerne rimeligt hurtigt, da alle skal være klar til fælles instruktion i svømmehallen. Derudover øver børnene i at færdes i trafikken på en sikker og hensynsfuld måde. Vi lægger vægt på at børnene bliver trænet i både at tage offentlig transportmidler til svømning, og at gå i samlet flok hele vejen tilbage til skolen. Vi vil måle med skridttæller, hvor langt børnene har gået, både enkelvis og tilsammen. Der er lavet aftale med en færdselsbetjent i politibil, der kommer på Bjørnehøjskolen og afslutningsvis taler om færdsel med alle børnene i svømmeprojektet. Vi oplever, at det er både en sjov og givende periode for børnene, hvor de lærer betydningsfulde færdigheder.

Eksamenstid

Sommertid er eksamenstid

Nyhed billede
De skriftlige afgangsprøver er overstået, og sommeren har indtaget landet.
Sidste skoledag for 9. klasserne er den 27.5 . Herefter begynder de mundtlige prøver.

Held og lykke til alle